Contact

contact
Jouw persoonlijke life-coach

Personal coaching in praktijk te Mechelen bij Sara Busselen

Bij de personal coaching die ik geef te Mechelen wordt u individueel begeleid. Ik help u terug op het juiste pad en specifieke problemen aan te pakken. De focus ligt hier eveneens op persoonlijke groei, bewustwording, zingeving en spiritualiteit. Op  mijn heel persoonlijke manier van begeleiden gebruik ik al mijn ervaring als mens, medium en gebruik ik zowel mijn helder voelen en helderziendheid als alle beproefde methodes waarvan ik duidelijk heb gevoeld en gezien dat ze werken bij mijn cliënten.

Jarenlange ervaring

Sinds 2009 geef ik op zelfstandige basis personal coaching aan mensen uit de regio Mechelen, heel Vlaanderen maar ook uit Nederland. Na mijn studies van communicatiemanagement en het werken in het bedrijfsleven, merkte ik dat ik geen voldoening kreeg in wat ik deed. Ik bleef me bekwamen in NLP, NEI, Transformational Breath, Trauma-coaching etc. en inmiddels kan ik u meer dan 10 jaar ervaring bieden op diverse vlakken.

Verschillende methodes

Om optimaal resultaat te bekomen worden diverse methodes gebruikt waaronder Transformational Breath, trauma-metamorphose, channeling,…

Ook voor u kan ik ongetwijfeld heel wat betekenen dus maak gewoon een afspraak en dan bekijken we samen hoe we op het gewenste punt in uw leven kunnen geraken. Neem gerust vrijblijvend contact op of volg één van mijn interessante workshops!

Contacteer ons!
015 70 01 37015 70 01 37