Contact

contact
Lachen is gezond

Workshops lachyoga bij Sara Busselen te Mechelen en Antwerpen

In het leven wordt er eigenlijk veel te weinig gelachen. Iedereen is gestresseerd, maakt zich druk en vergeet vaak de échte, belangrijk zaken. De lachyoga te Mechelen is hét ideale middel om ervoor te zorgen dat u zich opnieuw gezuiverd en ontspannen voelt.

Workshop

Tijdens de workshop van lachyoga in Antwerpen of Mechelen komt u samen met een groep van ongeveer 20 mensen. In groep worden lach- en ademhalingsoefeningen uitgevoerd. Dit geeft energie, ontspant, en je voelt je blij. Als je lacht maak je endorfines of gelukshormoon aan. Ideaal om te ontspannen! Ontdek de Mechelse en Antwerpse lachclub die maandelijks lachsessies organiseert in beide steden!

In Antwerpen is het de derde dinsdag van de maand van 20u tot 21u30. Kijk op www.owc.be

In Mechelen is het de eerste zondag van de maand van 10 tot 11. Kijk op www.lachacademie.be

Teambuilding

Ook als teambuilding is lachyoga een uitstekend alternatief. Samen met je collega’s doe je een lachworkshop en kom je op een vrolijke manier tot rust. Samen lachen is perfect om de sfeer in een bedrijf snel en efficiënt te bevorderen. Kom samen helemaal tot rust. Bel of mail voor meer informatie of data van de diverse lachyoga cursussen die gegeven worden.

Ook geschikt voor vzw's, vriendenclubs, etc.

Contacteer ons!
015 70 01 37015 70 01 37