Contact

contact
Herontdek je ware ik of heradem

Transformational Breath door professional te Mechelen

Transformational Breath bij Sara Busselen is een veilige, krachtige en holistische ademmethode die zorgt voor meer energie. Ze werkt op fysiek, mentaal-emotioneel en spiritueel niveau.

Verbeter uw gezondheid en conditie

Door middel van de Transformational Breath sessies en workshops te Mechelen verbetert u uw conditie en uw gezondheid. Daarnaast is het ideaal om uw ademvolume te vergroten. In uw onderbewustzijn wordt er opgeruimd zodat uw geest terug helder wordt. Uiteindelijk komt u bij uw ware zelf, uw diepste kern!

Individueel of in groep

Onze sessies voor healing via Transformational Breath worden zowel individueel als in groepssessies gegeven. Let op, voor de groepssessies is het aantal deelnemers beperkt, dus schrijf u vandaag nog in en ontdek in Mechelen hoe de healing ook uw leven kan veranderen! Geen twee ademssessies zijn dezelfde en daarom verloopt elke ademworkshop gelijkaardig. Er is eerst een introductie, een stukje theorie (waarbij het accent steeds net iets anders ligt) en daarna doet u onder professionele begeleiding een ademsessie. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom! Bel of mail meteen!

Contacteer ons!
015 70 01 37015 70 01 37