Contact

contact
Wij helpen uw dromen waarmaken

Doe een wens en Sara Busselen uit Mechelen helpt deze te realiseren

Heel wat mensen hebben te kampen met problemen. Dit kunnen zowel problemen op privévlak als op professioneel gebied zijn. Vaak is het moeilijk om alleen uit het diepe, zwarte gat te kruipen en daarom helpt Sara Busselen u als life coach bij de moeilijkste momenten in uw leven. Via inschrijving op de nieuwsbrief doetu een wens en dan wordt deze door ons opgenomen in onze gebeden en meditaties die wij in Mechelen uitvoeren.

U staat niet alleen!

Samen geraken we waar u heen wil in het leven! Of dit nu gaat om een bepaalde job die u wilt bereiken, een nieuwe levensweg die u wenst in te slaan of een stabiele relatie die u hoopt uit te bouwen.

Persoonlijk advies en begeleiding

Door de ruime ervaring van Sara weet zij als geen ander hoe er voor elk probleem een ideale oplossing bestaat. Na een kennismakend gesprek worden uw behoeftes en noden bekeken. Daarna zoeken we een oplossing voor elk probleem. Doe net als velen voor u een wens te Mechelen via de nieuwsbrief en Sara Busselen neemt deze op tijdens de diverse meditatiesessies zodat de kans op slagen reëel wordt. Info nodig of vragen? Bel of mail gerust!

Contacteer ons!
015 70 01 37015 70 01 37